RØDVIN
Granatello Rosso Piccini, Sicilia, Italia (husets vin)   495,-/110,-

Frisk rødvin med aroma av kirsebær, skogsbær og urter. Et lite hint av krydder, ueiket. God drikkevin som passer godt til retter som pasta og kylling. Gjerne krydret mat.

ROSSO DI TOSCANA, FAM. PICCINI, ITALIA  585,-/120,-

Aroma med preg av røde bær og urter, hint av kjøtt. Litt utviklet og ørlite sødmefull, preg av røde bær og urter. Passer til grillmat, kjøttretter, krydret pizza og pasta.

VAREJ BARBERA D'ALBA, PIEMONTE, ITALIA  585,-/120,-

Klassisk rødvin med preg av modne kirsebær og mandel. Rik drikkevin som også passer til retter av kylling, sopp og kjøttbasert pasta.

BUONTALENTI CHIANTI, ITALIA  585,-/120,-

Med duft av solmodne bær og lette kryddertoner.
Passer til alle typer kjøttretter, gjerne urter og krydder.

RÉSERVES DES ARMOIRIES, CÔTES DU RHÔNE, FRANKRIKE  585,-/120,-

Med duft av frukt og krydredre toner.
Egner seg til de fleste kjøttretter.

MARQUEZ De CHIVE CRIANZA, VALENCIA, SPANIA  590/130,-

Aroma preget av røde bær, innslag av dill og fat med vanilje. Bløt og litt utviklet,
preg av røde bær, urter og fat. Passer godt til kjøttretter som okse eller lam.

HVITVIN

GRANATELLO BIANCO PICCINI, SICILIA, ITALIA (HUSETS VIN)  495,-/110,-

Duft av tropiske frukter med et streif av blomster. Smaker av gule epler, sitron og mandarin. Svakt hint av urter og noe florale toner. Passer til lettere retter av mager fisk og skalldyr.

MASTIA SOAVE, VENETO, ITALIA 585,-/120,-

Dufter av gul tropisk frukt, stikkelsbær og lette blomster toner. Tørr og frisk med et grønt urtepreg på smak. Passer godt til enkle pasta retter med kremet saus, men er også fin til salater, kylling og fiskeretter.

JON JOSH CHARDONNAY, MÁTRA, UNGARN  585,-/120,-

Hvitvin med frisk eplepreg sammen med sitrus, litt urter og hint av steinfrukt. Tørr og frisk vin med lang ettersmak. Passer til lettere retter som salat, kylling og fisk.

VICTOR BERARD CHABLIS, FRANKRIKE   815,-/145,-

Med duft av minerales og sitrus, denne vinen er knusktørr, frisk og syrerik. Passer til retter som kamskjell, østers og hvit fisk.

DREISSIGACKER ORGANIC RIESLING, TYSKLAND   585,-/140,-

Aroma med fint preg av blomst, eple og sitrus med innslag av pære, urter og mineraler. Ung, frisk og slank med fint mineralpreg i ettersmakken som passer som aperitiff, fisk, skalldyr og asiatiske lettkrydedre retter.

ROSÉVIN

Vitti negroamaro rosato, Italia pugila  490,-/110,-

Saftig rosevin med fruktaroma mot røde bær som bringebær og rips. Frisk og fruktig drikkevin. Egner seg meget til "rosa mat" som laks, reker eller kylling.

MUSSERENDE VIN

Tenet prosecco brut, Italia veneto  585,-

Vinen er fruktig med aroma av modne gråpærer, snev av hvit frukt og lett limepreg. Frisk leskende apertif, eller til lettere typer fingermat som spekemat